Diensten

Verkeersregelaars

Verkeersregelaars zijn een onderdeel van de Verkeersmaatregelen en worden vaak ingezet op locaties waar veel verkeer is en snel handelen een vereiste is.

Veiligheid en doorstroming

Verkeersregelaars zijn een dynamische maatregel om bij complexe situaties de veiligheid en doorstroming te kunnen garanderen. Fietsers, voetgangers, openbaar vervoer (OV) en hulpdiensten zijn een belangrijke groep deelnemers van het verkeer waar een verkeersregelaar rekening mee moet houden.

VSZH Home Heading Pattern

Inzet van verkeersregelaars per categorie

Infrastructuur

Als verlengstuk van onze verkeersmaatregelen zetten we verkeersregelaars in, vooral bij complexe situaties of wanneer doorstroming niet anders kan worden gegarandeerd.

Evenementen

Bij “drukbezochte” evenementen is een vlotte afhandeling van bezoekers essentieel, waarvoor we verkeersregelaars inzetten.

Motorondersteuning

Bij evenementen, grote afsluitingen en weekendslots zetten wij onze motoren in voor optimale mobiliteit en veiligheid.

Bouwplaats

Verkeersregelaars waarborgen veilige toegang en vertrek van werknemers, bezoekers en vrachtverkeer op bouwplaatsen. Veiligheid voorop.

Storingen en Calamiteiten

Bij incidenten, zoals een kabelstoring of ongeval, zorgen verkeersregelaars voor de doorstroming en een veilige situatie.

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent elit tortor, laoreet nec hendrerit pharetra, molestie in orci. Maecenas non felis vitae est efficitur dignissim. Aenean suscipit felis vel aliquam pellentesque.”

– Lorem ipsum

VSZH Home Heading Pattern

Professionele verkeersregelaars voor veiligheid en doorstroming

Verkeersregelaars spelen een cruciale rol in het waarborgen van de verkeersveiligheid op de weg. De verkeersregelaars van Verkeer Service Zuid Holland zijn professioneel getraind om het verkeer op een duidelijke, kundige manier te regelen. Hierdoor ervaren weggebruikers zo min mogelijk overlast van werkzaamheden of omleidingen.

Onze gecertificeerde verkeersregelaars werken niet alleen op of langs de weg, maar kunnen ook worden ingezet op bouwplaatsen om werkverkeer veilig in- en uit te laten rijden. Op deze manier kunnen alle weggebruikers veilig de bouwplaats passeren.

Kies voor Verkeer Service Zuid Holland als uw betrouwbare partner voor professionele verkeersregelaars die garant staan voor uw veiligheid. De verkeersregelaars van VS-ZH zijn allen in het bezit van de vereiste certificaten: het verkeersregelaarsdiploma (aanstellingspas), het VCA-basiscertificaat en BRL 9101 TVM certificaat.

VSZH Home Heading Pattern

Wist u dat?

Als u voor uw project alleen verkeersregelaars nodig heeft, dan verwijzen wij u graag door naar onze dochteronderneming Mintt (Mensen In Top Team B.V.).

Heeft u verkeersregelaars nodig?